dilluns, de maig 28, 2007

El poble ha decidit


El poble ha votat. I ha decidit la continuïtat. Es a dir, que tindrem durant quatre anys més, el mateix model de creixement de Malgrat. Anirem, inexorablement, cap als 25.000 malgratencs, amb més rajola i més ciment, i amb alguna obra faraònica, com ara el Centre Cultural.

No és aquest el model de poble que a mi m’agradaria. Però és el que ha agradat a una majoria de votants.

M’hauria agradat més un poble amb menys densitat de població, amb més places enjardinades, amb més espais verds arreu del poble i no, com ara, concentrats. Però es veu que això no interessa als que han votat.

Perquè d’una cosa n’estic gairebé segur: després de setze anys de governar, no hi haurà cap idea novadora, cap idea que trenqui amb el que s’ha fet aquests darrers setze anys. Malgrat serà el poble que els malgratencs han decidit que sigui. Em sembla que hauria pogut ser millor.

I que ningú digui que la culpa la té l’abstenció. Això seria massa senzill.

Felicitar a l’alcaldessa, ja que ha sabut convèncer als ciutadans que han anat a votar de que la seva proposta era la millor, i desitjar-li, des de la discrepància sobre el model de poble, molts encerts.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

de fet, han perdut 200 vots.Això vol dir alguna cosa......

Anònim ha dit...

Quatre anys més de prepotencia i distanciament envers el poble; paga i calla!, que ja veureu el que us faré a les afores, perqué als que no son d'aquí vinguin, ho vegin, i els pisos es venguin amb més facilitat.Que en portaran de capellans al enterro!. Visca el medi ambient i la sostenibilitat..... salut per aguantar-ho i haver de veure-ho.

Anònim ha dit...

El poble ha decidit deixar la governabilitat en mans del PSC, res a dir, tenim el que ens mereixem. 2.792 vots sobre un total de 13.306 atorguen i legitimen que una quarta part governarà a les tres quartes parts restants i ho farà amb l'estil del que ha fet gala en els últims anys de govern. Desitjo que a tots plegats no ens afecti a la salut i que ens acompanyi la calma necessària per suportar aquesta -sàvia- decisió del poble sobirà.

Vet aquí el que s'anomena democràcia moderna participativa, tot un despropòsit de definició. Que lluny queda l'autèntic model de democràcia -l'àgora grega- i els seus conceptes participatius i de justícia.

Anònim ha dit...

Pot ser el creixament s'aturarà degut a la explosió de la bombolla immobiliaria que vindrà en els propers messos. A les hores qui pagarà les despeses de l'ajuntament sense les aportacions extres de les taxes i els permisos d'obres?.

Anònim ha dit...

malatis, sencillament malaltis... que fer amb el milio de persones que han vengit a catalunya? una bona solucio seria tendes de campanya, aixo si els catalanets de tota la vida un bon xalet!

Anònim ha dit...

els catalanets de tota la vida tindrán un bon xalet si s' ho poden pagar.Petonets per tots

Anònim ha dit...

El que es malaltis, es deixar entrar tanta gent amb aquestes condicions i que els politics es freguin les mans, esperant el dia que podran votar-los. Menjar per avui i gana per demà, i a còrrer que marica l'ultim. I els catalanets de tota la vida cornuts i a pagar el beure.

Anònim ha dit...

Jo no soc nascut a Catalunya, m'hi sento i també soc un cornut i pago el beure com tu. Perqué sou així amb els qui també ens volem sentir catalans com tú?