dimecres, de març 16, 2011

Els comptes municipals de l’any 2010

L’ajuntament ha publicat l’estat de comptes al 31 de desembre de l’any 2010. Els drets reconeguts d’ingressos han sigut de 26,89 milions d’euros, dels que 4,96 són deguts a préstecs. Les obligacions reconegudes de despeses són de 23,71 milions d’euros, dels que 7,56 es corresponen a inversions.



Pel que fa a les despeses, les autoritzades són molt més importants que els drets reconeguts, ja que arriben a 27,93 milions d’euros, dels que 11,25 són degudes a inversions.

Si comparem els ingressos, sense comptar els préstecs, amb les despeses (drets reconeguts), sense comptar les despeses financeres, podrem veure el dèficit/superàvit de cada exercici. Podem veure que el dèficit de l’exercici 2010 ha sigut de 0,88 milions d’euros. El dèficit de l’any 2009 va ser de gairebé 4 milions d’euros. El dèficit acumulat dels darrers tres anys és de més de 5,5 milions d’euros.


Examinarem més endavant amb detall els comptes de l’any 2010, però d’entrada podem dir que el dèficit va augmentant de manera alarmant i que, si tenim en compte les despeses ja autoritzades però no comptabilitzades al 31 de desembre del 2010, que eren de més de 4 milions, el marge de maniobra del proper govern municipal, sigui el que sigui, serà més aviat petit.



4 comentaris:

Perdoneu però algú ho havia de dir! ha dit...

Neus Serra! Torno a recordar-te i per tal que no em censuris, que el tema del pavelló vell és un tema que està sobre de la taula i no pas en un calaix. Enrecorda't que en un dels últims plens es va fer referència que s'havia d'actuar però que primer calia saber que s'hi havia de fer atenent a totes les necessitats.
T'ho dic aquí, perqué últimament tens el dit molt fí i esborres els comentaris que no t'interessen en el teu mega-hiper-super-blog de la més xuli.

Anònim ha dit...

Perquè s'autoanomena "Perdoneu però algú ho havia de dir!" o "Nosokomio", camuflant la seva identitat, quan en realitat i tothom ho sap es tracta de la Campoy?
És molt lleig estar inspeccionant blogs en horari de treball quan el poble et paga per estar solventant problemes, o no en tens cap de problema per resoldre? Si és aquest el cas et donaré una idea, pots dedicar-te a tapar forats i asfaltar carrers del poble ja que està tot fet una merda, o esperes novament, com es habitual en tu i els teus, fer-ho la setmana abans d'eleccions?

Anònim ha dit...

Però si la Conxita és fora de Malgrat, no?

Anònim ha dit...

i???